Księgarnia poleca
Ostatnio szukano
1 3 4 5 6 7 9 27 2011 2012 2013 2014 2017 2018 2022 2024 a1 blok techniczny a4 concordia czuczu dragon dragon ball insight kalendarz adwentowy karteczki ksero lego klocki city majewski malowanie po numera malowanie po numerach malowanie po numerach' matematyka matematyka 2 minionki obrazy papier piłka nożna piłka nożna' plecak pluszki
Strona głównaPodręczniki szkolnePrzedmioty zawodoweBranża turystyczno-hotelarskaZasady żywienia podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych szkoły ponadgim
Zasady żywienia podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych szkoły ponadgim
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia).
W podręczniku omówiono m.in. wartości energetyczne pożywienia, wpływ procesów technologicznych na wartość produktów spożywczych, przechowywanie żywności. Ilustracje pomogą uczniowi przyswoić wiedzę, a pytania kontrolne – sprawdzić jej poziom.
ISBN
978-32-02-15044-9
Autor
Dorota Czerwińska
Wydawca
WSIP PODRĘCZNIKI
Okładka
Miękka
Ilość stron
232
Rok wydania
2019
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Dane kontaktowe producenta
Dorota Czerwińska
Dane kontaktowe do osoby odpowiedzialnej w EU