Nowa książka kucharska autorki „Ciast, ciastek i takich tam”: 73 przepisy na przetwory podane w niezwykłej formie graficznej.
„Z działki, z lasu i takie tam” to nietypowa, trochę sentymentalna, a trochę zwariowana, pachnąca latem książka kucharska dla miłośników przetworów. Zawiera sprawdzone przepisy na powidła, dżemy, konfitury, pasty, marynaty, soki, nalewki i inne napoje. Ręcznie pisany tekst, smaczki potocznej polszczyzny kuchennej, nonszalanckie ilustracje, stare rodzinne fotografie czynią niej urzekający kulinarny album, który budzi tęsknotę do smaków i zapachów dzieciństwa.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możemy wykorzystywać pliki cookies własne oraz naszych partnerów w celach analitycznych i marketingowych, również w celu dopasowania treści reklamowych do Twoich preferencji. Możesz zaakceptować wykorzystanie wszystkich tych plików lub dostosować użycie plików do swoich preferencji.