Szukaj
e-Płatności
Szybkie płatności bankowe, płatności kartą kredytową i debetową.
Przelewy 24
Przelewy 24
Strona głównaKsiążkiKuchnia,dietyKuchniaWędzenie dla smakoszy ryby mięso warzywa pieczywo orzechy i inne
Wędzenie ma bardzo długą tradycję. Zwykle z wędzonkami kojarząnam się mięso i ryby. A przecież dzięki różnym metodom wędzeniawyjątkowo smakować mogą również sól, jaja, chleb, owoce, warzywa,sery, orzechy, zioła, a nawet słodycze!
Jeśli dotychczas sądziliście, że wędzić można tylko w wędzarni, macieteraz szansę zmienić zdanie. Na grillu, w woku, w wędzarni stołowej,pod kloszem do wędzenia, w piekarniku albo w puszce po ciastkach– Cosima Bellersen Quirini, autorka niniejszego poradnika, prezentujecały wachlarz różnych metod wędzenia tym, którzy nie boją sięeksperymentować.
• Na czym polega wędzenie na zimno, na ciepło i na gorąco?
• Jak wędzić, co wędzić i w czym wędzić?
• Ponad 200 wyjątkowych i sprawdzonych przepisów na znakomitewędzonki.
Czas na wędzarniczą kuchenną rewolucję!
ISBN
978-83-7993-282-5
Autor
Cosima Bellersen Quirini
Wydawca
Rea
Okładka
Miękka
Ilość stron
128
Rok wydania
2017
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.