Szukaj
e-Płatności
Szybkie płatności bankowe, płatności kartą kredytową i debetową.
Przelewy 24
Przelewy 24
Książka zawiera zbiór różnorodnych przepisów dań przygotowywanych według starych receptur, doprawianych przyprawami, które goszczą w kuchni polskiej od wieków. Każdy amator gotowania znajdzie w tym zestawie coś dla siebie: zarówno proste receptury na nieskomplikowane w przygotowaniu dania, jak i przepisy na potrawy wyszukane, wykwintne, przeznaczone na specjalne okazje.
Przedstawiamy nie tylko przepisy typowe dla staropolskiej i współczesnej kuchni polskiej, ale także myśliwskiej i regionalnej: góralskiej czy też śląskiej. Duże zróżnicowanie przepisów odzwierciedla wielość sposobów przygotowania potraw: począwszy od tradycyjnego smażenia, duszenia i pieczenia, po grillowanie, czy gotowanie w kombiwarze.
Przedstawiamy nie tylko przepisy typowe dla staropolskiej i współczesnej kuchni polskiej, ale także myśliwskiej i regionalnej: góralskiej czy też śląskiej. Duże zróżnicowanie przepisów odzwierciedla wielość sposobów przygotowania potraw: począwszy od tradycyjnego smażenia, duszenia i pieczenia, po grillowanie, czy gotowanie w kombiwarze.
ISBN
978-83-62976-09-6
Autor
Opracowanie Zbiorowe
Wydawca
Dragon
Okładka
Twarda
Ilość stron
240
Rok wydania
2012
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.