Przelewy 24
Przedmioty zawodowe
Zasady żywienia podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych szkoły ponadgim
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści ...
Produkt niedostępny
49,00 zł
Zasady żywienia podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych szkoły ponadgim
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści ...
Wysyłka:48 godzin
Produkt dostępny
49,00 zł
Stylizacja. Kreowanie wizerunku we fryzjerstwie. Podręcznik do kształcenia w zawodzie fryzjer i tech
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach fryzjer i technik usług fryzjerskich. Realizuje treści ...
Produkt niedostępny
35,20 zł
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Kwalifikacja hgt. 03. Podręcznik do nauki z
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa ...
Produkt niedostępny
49,00 zł
Opiekun medyczny. Podręcznik do nauki zawodu 174301
Podręcznik do nauki zawodu opiekun medyczny. W części pierwszej zawiera wiadomości z zakresu podstaw prowadzenia ...
Produkt niedostępny
74,00 zł
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Kwalifikacja hgt. 03. Podręcznik do nauki z
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa ...
Produkt niedostępny
49,00 zł
Obsługa magazynów kwalifikacja spl. 01. Podręcznik do nauki zawodu technik logistyk i magazynier czę
Podręcznik realizuje efekty kształcenia z zakresu kwalifikacji SPL.01. (Obsługa magazynów). Przedstawia między innymi takie zagadnienia, ...
Wysyłka:48 godzin
Produkt dostępny
70,00 zł
Obsługa magazynów. Kwalifikacja spl. 01. Podręcznik do nauki zawodu technik logistyk i magazynier Cz
Publikacja opracowana zgodnie z podstawą programową dla zawodu technik logistyk do kształcenia w zakresie kwalifikacji ...
Wysyłka:48 godzin
Produkt dostępny
71,40 zł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. Starannie omawia surowce stosowane ...
Wysyłka:48 godzin
Produkt dostępny
70,00 zł
Zbiór zadań z logistyki. Kwalifikacja a. 30. Szkoły ponadgimnazjalne. Część 1.
Zbiór zadań pomaga kandydatom do zawodu technik logistyk sprawdzić swoją wiedzę i umiejętności z zakresu ...
Produkt niedostępny
45,90 zł
Język angielski zawodowy w logistyce i spedycji. Zeszyt ćwiczeń. Szkoły ponadgimnazjalne
Zeszyt ćwiczeń skierowany jest do uczniów szkół ponadgimnazjalnych, którzy kształcą się w zawodach z branży ...
Produkt niedostępny
54,65 zł
Podstawy logistyki. Podręcznik do nauki zawodów z branży logistyczno-spedycyjnej. Szkoły ponadgimnaz
Nowoczesny podręcznik niezbędny do nauki zawodów technik logistyk i technik spedytor. Logistyka i spedycja w ...
Wysyłka:48 godzin
Produkt dostępny
54,00 zł
Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja hgt. 02 / tg. 07. Podręcznik do zawodu kucharz, techni
Podręcznik do kwalifikacji TG.07 (Sporządzanie potraw i napojów) opracowany zgodnie z podstawą programową 2017 kształcenia ...
Produkt niedostępny
57,12 zł
Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja hgt. 02 / tg. 07. Podręcznik do zawodu kucharz, technik
Podręcznik do kwalifikacji TG.07 (Sporządzanie potraw i napojów) opracowany zgodnie z podstawą programową 2017 kształcenia ...
Produkt niedostępny
57,12 zł
Zbiór zadań z logistyki. Część 2
Zbiór zadań pozwala ćwiczyć umiejętności związane z formowaniem ładunku, organizacją transportu, wyborem optymalnej metody transportu, ...
Produkt niedostępny
46,16 zł
Organizacja żywienia Kwalifikacja HGT12 Pdręcznik Część 1
Specjalistki od żywienia i zdrowego trybu życia przedstawiają dokładną analizę składników odżywczych oraz normy i ...
Wysyłka:48 godzin
Produkt dostępny
71,40 zł