WIOSNA obfituje w ciasta radosne, lekkie i… zielone.
Przez całe LATO kuchnia
pachnie na zmianę truskawkowo, malinowo, poziomkowo, jagodowo…
JESIENIĄ wypieki nabierają całkiem nowego smaku. Dalej sięgamy po letnie owoce, ale wprowadzamy też do menu świeże śliwki, jabłka, dynię, zbieramy pierwsze orzechy.
ZIMĄ spiżarnia jest pełna zapasów, a my nie przestajemy korzystać z dóbr przygotowanych latem. Do wypieków włączamy cynamon, przyprawy korzenne, ciasta podajemy z kubkiem kakao lub mlekiem i miodem.
Ta książka będzie Ci towarzyszyła przez okrągły rok. Zawiera największe hity z bloga Moje Wypieki, cieszące się niesłabnącym powodzeniem. Nie zabrakło tu inspiracji zarówno dla początkujących, jak i osób już wprawionych w pieczeniu. Wszystkiego najsłodszego!
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możemy wykorzystywać pliki cookies własne oraz naszych partnerów w celach analitycznych i marketingowych, również w celu dopasowania treści reklamowych do Twoich preferencji. Możesz zaakceptować wykorzystanie wszystkich tych plików lub dostosować użycie plików do swoich preferencji.