Księgarnia poleca
Ostatnio szukano
1 3 4 5 6 7 9 27 2011 2012 2013 2014 2017 2018 2022 2024 a1 blok techniczny a4 concordia czuczu dragon dragon ball insight kalendarz adwentowy karteczki ksero lego klocki city majewski malowanie po numera malowanie po numerach malowanie po numerach' matematyka matematyka 2 minionki obrazy papier piłka nożna piłka nożna' plecak pluszki
Druga część bestsellerowego poradnika o żywieniu niemowląt U malucha na talerzu.
Jak odżywiać dziecko od 1. do 3. roku życia?
Co podawać do jedzenia, by było zdrowe i prawidłowo się rozwijało?
Jakie produkty są wskazane, a jakich lepiej unikać?
Jak radzić sobie z brakiem apetytu u dziecka?
Co gotować maluchowi jesienią i zimą, a co podawać wiosną i latem?
Jak komponować smaczne i pożywne śniadania, obiady oraz kolacje, a co zaproponować na deser?
Porady na temat żywienia małych dzieci wraz z praktycznymi przepisami na smaczne i zdrowe posiłki.
ISBN
978-83-271-2531-6
Autor
Marta Jas-Baran, Tamara Chorążyczewska
Wydawca
PUBLICAT
Okładka
Miękka
Ilość stron
248
Rok wydania
2018
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Dane kontaktowe producenta
Marta Jas-Baran, Tamara Chorążyczewska
Dane kontaktowe do osoby odpowiedzialnej w EU