Szukaj
e-Płatności
Szybkie płatności bankowe, płatności kartą kredytową i debetową.
Przelewy 24
Przelewy 24
Dania kuchni włoskiej są łatwe do przyrządzenia, naturalne i pełne różnorodnych smaków. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Do przygotowania potraw kuchni włoskiej wykorzystuje się smaczne produkty dobrej jakości. W książce zawarto wskazówki podpowiadające w jaki sposób przygotować danie będące prawdziwą ucztą, np. jak szybko przyrządzić pieczone warzywa, makarony, peperonatę czy caponatę. Są tu także przepisy na proste dania, których nie mieliście dotąd odwagi wykonać, jak risotto czy lasagne. Teraz nie będą już one skrywać przed Wami żadnych tajemnic! Przygotowywanie zaś niektórych potraw, takich jak panzanella, czy innych przekąsek do aperitifu może przemienić się w nie lada przygodę, zwłaszcza jeśli będziecie je wykonywać w doborowym towarzystwie.
Zapraszam na spotkanie z tą ciepłą i gościnną kuchnią pełną słońca.
ISBN
978-83-7773-407-0
Autor
Laura Zauvan
Wydawca
Wydawnictwo RM
Okładka
Miękka
Ilość stron
192
Rok wydania
2015
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.