Szukaj
e-Płatności
Szybkie płatności bankowe, płatności kartą kredytową i debetową.
Przelewy 24
Przelewy 24
Uwielbiam gotować. Gdy wchodzę do kuchni, wszystko się do mnie uśmiecha. Może powiecie, że to przejaw jakiegoś wariactwa, ale tak nie jest. Gotowanie w domu jest moją wielką pasją i, obok kociołkowania w plenerze, daje mi mnóstwo satysfakcji.
Skąd pomysł na rzymskie garnki?
Przeniosłam kociołkowanie w ogrodzie, które uwielbiam, do domu. Po to, by móc biesiadować z rodziną przy zdrowych, pysznych daniach jednogarnkowych przez cały rok. Dlaczego właśnie rzymski garnek? Bo gotowane w nim potrawy mają niesamowity smak i zapach, są zdrowe i można je przyrządzać bez używania tłuszczu. Jest świetny zarówno do mięs, ryb, jak i warzyw. Idealny na wieczorne biesiady dla każdego, kto kocha wspaniałe smaki.
Ewa Hangel – autorka książek kulinarnych (Kociołkowanie po polsku, Vege kociołkowanie). W gotowaniu szuka nie elegancji i wyrafinowania, ale łatwości wykonania oraz wspaniałych, intensywnych smaków. Wielbicielka gotowania w jednym garnku.
ISBN
978-83-67107-21-1
Autor
Ewa Hangel
Wydawca
Studio Emka
Okładka
Twarda
Ilość stron
144
Rok wydania
2022
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.