...jest pusty
27,01 zł
e-Płatności
Szybkie płatności bankowe, płatności kartą kredytową i debetową.
Przelewy 24
Przelewy 24
Szukaj
Chleb w dzisiejszych czasach jest produktem tak powszechnym, że bardzo rzadko – z okazji ślubu czy też wielkanocnej święconki – przypominamy sobie o jego roli w historii cywilizacji. Jednak coraz więcej osób próbuje sił w piekarskim fachu.
Do wzrostu popularności domowego wypieku chleba przyczyniło się pojawienie się specjalnych, łatwo dostępnych urządzeń. Mimo to wielu amatorów świadomie nie korzysta z tego rodzaju ułatwień. Trudno bowiem o większą satysfakcję, kiedy na stole pojawia się cudownie pachnący, własnoręcznie zagnieciony i upieczony bochenek. Zgromadzone w książce wiadomości pomogą zaznajomić się z zasadami i recepturami wypieku różnych rodzajów pieczywa. A dla cierpliwych i pilnych czytelników najlepszą nagrodą będzie cudowny zapach świeżego chleba.
Do wzrostu popularności domowego wypieku chleba przyczyniło się pojawienie się specjalnych, łatwo dostępnych urządzeń. Mimo to wielu amatorów świadomie nie korzysta z tego rodzaju ułatwień. Trudno bowiem o większą satysfakcję, kiedy na stole pojawia się cudownie pachnący, własnoręcznie zagnieciony i upieczony bochenek. Zgromadzone w książce wiadomości pomogą zaznajomić się z zasadami i recepturami wypieku różnych rodzajów pieczywa. A dla cierpliwych i pilnych czytelników najlepszą nagrodą będzie cudowny zapach świeżego chleba.
ISBN
978-83-61582-90-8
Autor
Andrzej Fiedoruk
Wydawca
Dragon
Okładka
Miękka
Ilość stron
48
Rok wydania
2012
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzję