Klasyczna pieczeń niedzielna, wykwintne dania z dziczyzny i drobiu czy wyszukane kompozycje z ryb i owoców morza – dzięki tej książce świąteczny obiad rodzinny stanie się kulinarnym przeżyciem. Wykwintne dania dla całej rodziny: od gulaszu cielęcego przez polędwicę wieprzową w sosie gorgonzola po medaliony z szałwią i czosnkiem. Pożywne pieczyste dla zgłodniałych: od polędwicy w ziołach przez gicze jagnięcą po delikatne polędwiczki królicze z patelni. Lekkie smakowitości z drobiu, dziczyzny i ryb: od kurczaka po prowansalsku przez medaliony z dzika po łososia smażonego na szparagach.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możemy wykorzystywać pliki cookies własne oraz naszych partnerów w celach analitycznych i marketingowych, również w celu dopasowania treści reklamowych do Twoich preferencji. Możesz zaakceptować wykorzystanie wszystkich tych plików lub dostosować użycie plików do swoich preferencji.